Plannen van de Venezolaanse regering om alle Bitcoin-mijnen te reguleren

Krijg dagelijks crypto briefings en wekelijkse Bitcoin-marktrapporten die direct in uw inbox worden afgeleverd.
Voer uw e-mail in
Aanmelden
Phemex – 10 uit
Trending News
ETH 2.0 zal Ethereum’s Schaalbaarheidsproblemen Crypto Bank niet oplossen, Analist Argues
Technologie Sep. 19, 2020

Flamingo maakt etherisch-noodzakelijke landbouw met meerdere kassen mogelijk.
Zakelijk 19 sep. 2020
Cardano Eindelijk Knippert Signaal Kopen Na 50% Neusvijand
Markten 1 dag geleden
Phemex Exchange Ontmoet DeFi Bulls, lanceert Eeuwigdurende Contracten voor YFI en …
Gesponsord 17 sep. 2020
Versla de Phemex Challenge en win 4 BTC!
Gesponsord Sep. 1, 2020

 

Belangrijkste afhaalrestaurants

Nieuwe regels in Venezuela zullen cryptocurrency mining legaliseren, maar zware beperkingen opleggen aan de mijnwerkers.
Het land zal een register van mijnwerkers creëren en een centrale mijnbouwpool om de industrie te controleren.
Venezuela heeft in het verleden ook de mijnbouw aangepakt.

Regelgevers in Venezuela hebben een mandaat ingevoerd dat alle Bitcoin- en crypto-mijnbouw zal reguleren. De nieuwe regels zijn gepubliceerd in de Staatscourant van Venezuela, dossier #41.969.

De nieuwe regels
Hoewel het mandaat de mijnbouw legaliseert, moeten alle inwoners die Bitcoin willen ontginnen eerst een licentie krijgen van SUNACRIP, Venezuela’s National Superintendency of Crypto Assets and Related Activities.

 

Venezuela zal een Comprehensive Registry of Miners opzetten om deze gegevens bij te houden. Individuele mijnwerkers moeten hun activiteit, hun apparatuur en andere gerelateerde informatie beschrijven. Grotere mijnbouwbedrijven en ASIC-exploitanten zullen alle Venezolaanse mijnwerkers verenigen, die speciale vergunningen moeten verkrijgen.

 

Daarnaast zal Venezuela een National Digital Mining Pool creëren, die alle Venezolaanse mijnwerkers zal verenigen en winstdeling mogelijk zal maken. Het lijkt erop dat dit verplicht zal zijn, maar minimaal wordt afgedwongen.

 

SUNACRIP zal stimulansen bieden voor degenen die zich bij de pool aansluiten en sancties opleggen aan degenen die dat niet doen.

 

Mijnbouw in het verleden

Het is niet de eerste keer dat er in Venezuela problemen in verband met de mijnbouw aan de orde komen. Rapporten die teruggaan tot 2016 suggereren dat Venezolaanse Bitcoin-mijnwerkers beboet zijn en gearresteerd zijn voor mijncrypto; andere rapporten suggereren dat de regering Bitcoin-mijnbouwapparatuur van individuen in beslag heeft genomen.

 

Deze nieuwe regelgeving heeft geleid tot bezorgdheid onder de cryptogemeenschap. De Bitcoin-mijnbouw in Venezuela zal worden gecontroleerd door een centrale autoriteit, wat het verlangen van de Bitcoin-gemeenschap naar decentralisatie ondermijnt.

 

Samen met de gecentraliseerde macht die is bereikt door bedrijven als Bitmain, is het de vraag of mijnbouw echt de beste manier is om decentralisatie te bereiken.

 

Ondanks de strenge regelgeving is het echter onwaarschijnlijk dat de regelgevers totale controle over de mijnbouw kunnen krijgen. Elke mijnbouwactiviteit die geen grote hoeveelheid elektriciteit of speciale apparatuur (zoals CPU-mijnbouw) gebruikt, zal waarschijnlijk niet worden gedetecteerd.

Dieser Beitrag wurde unter Arbeitsplatz veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.